Fremtidens forvaltningssystem

 
Fakturering

Vårt helautomatiske faktureringssystem sparer våre kunder for mye tid knyttet til manuell oppfølging av fakturering og innbetalinger. Basert på husleiekontrakten, og deres innstillinger sender systemet faktura, matcher innbetalinger, purrer, sender inkassovarsel og varsel om fravikelse uten at du som forvalter/megler trenger å gjøre noe.

 
Regnskap

Unite Livings robotiserte regnskapsfører kutter både tid og kostnader for våre kunder, i tillegg til å minimere risiko for å gjøre feil for forvalter/megler. Hovedboken vi produserer lar seg enkelt eksportere til alle regnskapssystemer. Som kunde kan vi også tilby helintegrasjon med regnskapssystemer via APIer. 

 
E-kontrakter

Som kunde av Unite Living kan du enten benytte deg av egen kontrakt, eller vår godkjente husleiekontrakt. Du kan legge til så mange kontrakter du ønsker i systemet. Kontraktene signeres digitalt vi BankID eller via digital håndsignatur. Dette gjør det trygt, og ikke minst enkelt for deg som utleier.

 
Utkastelse

I vårt system har du til enhver tid full kontroll på betalingstatus for leietakerne. Vi sender ut automatiske purringer, og varsel om fravikelse basert på deres ønsker/rutiner. I tillegg varsler vi både leietaker, og forvalter/megler 14 dager etter forfall fra varselet slik at man enklere har oversikt over hvilke saker som er klare for utkastelse.

 
Næring

Med egen modul for næringsleie skilles enkelt husleieinntektene til riktige kontoer i regnskapet med riktige MVA koder.

 
Min-side

På min side kan leietakere/(utleiere for meglere) enkelt holde oversikt over egne betalinger, hente fakturaer, og initiere kontakt med forvalter/megler. Dette kutter antall henvendelser på mail, og telefon. I tillegg får man lagret all kommunikasjon på et sted, som gjør det veldig enkelt å holde kontroll på avtaler man har gjort med leietaker.

 
Annonsering

Hos Unite Living kan du annonsere direkte til finn.no. I tillegg har vi vår egen markedsplatform med ca 20 000 brukere hvor du som kunde kan annonsere gratis.

 
Protokoller

Unite Living har utviklet neste generasjon inn- og utflytningsprotokoller. Med direkte link, mellom inn- og utflytt, og bilder som legger seg på leieobjekt blir protokollene en del av leiligheten sitt livsløp. Du bestemmer selv hvordan protokollene skal bygges opp basert på deres behov.

 
Depositum

Før sommeren 2020 lanserer Unite Living helautomatisk opprettelse av depositumskonto via tjenesten. Leietakeren trenger kun å signere leiekontrakten digitalt også fikser systemet resten.

 
Multisignering

Skal flere være ansvarlige for samme leiekontrakt? Ingen problem med Unite Livings multisignering. Du som forvalter legger inn alle ansvarlige parter, og disse får tilsendt linker for signering av kontraktene via BankID.

 
Oppgaver

Som en del av vårt dashbord har vi implementert en egen oppgaveliste hvor man kan lage oppgaver for seg selv, eller andre i organisasjonen. Disse kan linkes til leietaker, utleieselskap eller leieobjekt. Dette gjør det enkelt å holde styr på oppgaver som trenger å gjennomføres. F.eks planlegge innflytting, legge opp annonser, vaktmesteroppgaver etc.

 
Chat

I systemet har man mulighet til å kontakte, og chatte med leietakere. Ved en tvist vil man ha all kontakt lagret på et sted noe som sparer tid og ressurser.

 

Komplett forvaltningssystem

Unite Living alle funksjoner som trengs for å løse enhver utfordring når det kommer til utleie og forvaltning. 

Klikk på ikonene under for å lese mer om hver funksjon.