top of page
Søk
  • Forfatterens bildeKenneth Eriksen

Bjørn Dæhlie inn i Unite Living - Verdsettes til 120 mill. i emisjon

Skilegende og investor Bjørn Dæhlie mener Unite Living åpenbart fyller et hull i markedet. Nå har boligtek-selskapet hentet friske millioner – og daglig leder har solgt leiligheten for å kjøpe flere aksjer.

GRÜNDERE: Daglig leder Christian Wierød (t.v.) og teknologisjef Risul Islam (t.h.) jobber for å skape en internasjonal digital standard for boligutleie.

Foto: Stig B. Fiksdal


Av: Eirik Billingsø Elvevold


Publisert: Publisert: 18. november


Selskapet Unite Living, som har utviklet et digitalt forvaltningssystem for boligutleie, opplyser til E24 at det har hentet 20 millioner kroner i en emisjon, som verdsetter selskapet til 120 millioner kroner før emisjonen.


Blant investorene er Krogsveen-eier Pareto Bolig, skilegende og investor Bjørn Dæhlie og eiendomsutvikleren Urbanium Gruppen.


I tillegg har selskapet fått et lån fra Innovasjon Norge på 5 millioner kroner. Pengene skal brukes på å oppskalere og kommersialisere virksomheten etter en fase med forskning og utvikling.


Gründer og daglig leder Chrisitan Wierød forklarer til E24 at selskapet gikk direkte til utvalgte aktører i jakten på friske penger.


– Vi har primært gått til eiendomsbransjen. Majoriteten av de 20 millionene kommer fra aktører som allerede bruker Unite Living. Ingenting tydeliggjør bedre hvilken verdi vi bringer til kundene våre enn at kundene våre investerer, sier Wierød.


Selv har Wierød solgt leiligheten og blitt leietager i 2020 for å kjøpe aksjer for 1,3 millioner kroner. Medgründer og teknologisjef Risul Islam har også kjøpt aksjer i samme periode, slik at begge sitter på rundt 20 prosent av selskapet hver.


– Jeg må gå «all in», sier Wierød.


Gå videre inn på link til E24 under for å lese mer om Unite Living sin visjon videre, hvilket behov Bjørn Dæhlie mener Unite Living fyller og noen ord fra Krogsveen-styreleder Leif J. Laugen:

81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page