top of page
Søk
  • Forfatterens bildeChristian Wierød

Kristian Ottosen-prisen tildeles Unite Living

Oppdatert: 25. jul. 2019

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) har tildelt Unite Living (tidligere Uninite) Kristian Ottosen-prisen 2016 på kr300 000,- for beste idé. Prisen ble delt ut av Lisbeth Dyrberg (Administrerende Direktør SiO), Kristin Skogen Lund (Administrerende Direktør NHO) og Rune Bjerke (Administrerende Direktør DNB).

Fra venstre: Tone Vesterhus (Styreleder i SiO), Christian Wierød (Unite Living), Øyvind Hasund Dahl (Unite Living), Lisbeth Dyrberg (Administrerende Direktør SiO), Kristin Skogen Lund (Administrerende Direktør NHO) og Rune Bjerke (Administrerende Direktør DNB). Fotograf: Sol Iren Ulvang, Unite Living.

"SiO deler ut prisen i Kristian Ottosens ånd. Fondsstyret har lagt vekt på at Unite Living har en tydelig visjon, og kombinerer en god idé med et bærekraftig opplegg. Forretningsidéen treffer godt både utfordringer i boligmarkedet, ensomhet blant studenter og har et sterkt potensiale for å bli en bærekraftig virksomhet", sier Tone S. Vesterhus, styreleder i SiO og Fondsstyret.

Kristian Ottosen var en norsk forfatter, motstandsmann og senere leder for Studentsamskipnaden i Oslo. Kristian Ottosen-prisen skal hjelpe studenter til å realisere gode ideer. Personer, grupper eller organisasjoner vil annethvert år få muligheten til å gjennomføre et prosjekt med prispengene innenfor et gitt tema. Tema for i år er sosialt entreprenørskap, og prisen er i år på kr300 000,- siden det er 10 år siden Ottosen gikk bort. Les mer om prisen her:

SiOs hjemmesider

Presseomtale Innomag

Fra venstre: Christian Wierød (Unite Living), Øyvind Hasund Dahl (Unite Living) og Rune Bjerke (Administrerende Direktør DNB). Fotograf: Sol Iren Ulvang, Unite Living.

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Vi i Unite Living ønsker å informere om at Christian, vår daglige leder og CEO, har kommet frem til den tunge avgjørelsen om å fratre sin stilling av helsemessige årsaker. Som gründer av selskapet har

Med store endringer i samfunnet er det viktig at man henger med i svingene. Siden september 2021 og frem til nå ser vi en KPI økning på 6,9%, noe som betyr økte utgifter og kostnader for de fleste av

bottom of page