top of page
Søk
  • Forfatterens bildeEgil Hanger

Krogsveen inngår samarbeid med Unite Living

Oppdatert: 25. jul. 2019

Eiendomsmegler Krogsveen og Unite Living har inngått et strategisk samarbeid for utvikling og kvalitetsikring av Unite Livings forvaltningssystem. Krogsveen investerer 2 millioner kroner i selskapet og blir samtidig kunde av Unite Living sitt forvaltningssystem.

Fra venstre: Øyvind Hasund Dahl (Unite Living), Christian Wierød (Unite Living), Risul Islam (Unite Living), Andreas Villand (Administrerende Direktør Krogsveen Boligutleie) og Leif J. Laugen (Administrerende Direktør Eiendomsmegler Krogsveen). Fotograf: Eiendomsmegler Krogsveen.

"Vi ønsker å ta bort mange av frustrasjonspunktene som finnes i bransjen, slik at utleie skjer mer sømløst. Isolert sett er det like viktig for oss å få effektivisert virksomheten for utleiemegling i Norge", sier Leif J. Laugen, Administrerende Direktør i Eiendomsmegler Krogsveen.

Utleiemarkedet i Norge består i dag av ca 500 000 utleieenheter og det betales ca 60 milliarder kroner årlig i husleie. Det estimeres at nærmere 20 % består av profesjonelle utleiere. Utleiemarkedet har lenge vært preget av for dårlige løsninger, lite gjennomsiktighet og få muligheter til å sjekke leietakerens historikk. Dette ønsker Unite Living å gjøre noe med! Unite Living er et forvaltningssystem som digitaliserer og automatiserer boligutleie fra A til Å. Sammen med kundene utvikler selskapet løsningen for morgendagens digitale utleiemarked. Plattformen inneholder blant annet annonsering av bolig, kredittsjekk av leietakere, digitale kontrakter, kpi-justering, fakturering, purring, varsler og utkastelsesprosess for å spare utleiere for tid og kostnader.

"Krogsveen er en tung aktør innen eiendom, har kjøperne og kan bransjen. Vi har teknologien og kjenner problemstillingene i utleiemarkedet", sier Øyvind Hasund Dahl, Vice President of Sales i Unite Living.

Les presseomtale her:

138 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page