top of page
Søk
  • Forfatterens bildeEgil Hanger

M3 Utleie og Krogsveen satser på forvaltningssystem for utleiemegling

Oppdatert: 25. jul. 2019

M3 Utleie og Krogsveen Boligutleie er blant utleiemeglerne som har valgt å satse på tjenesten Unite Living, et unikt forvaltningssystem som digitaliserer og automatiserer boligutleie fra A til Å.

Hvorfor valgte dere Unite Living? Krogsveen har primært drevet med salg av bolig og startet med boligutleie for kun noen få år siden. I den sammenheng er dagens meglersystem skreddersydd boligsalg og ikke boligutleie. Selve utleieprosessen fungerer godt, men det var behov for et nytt system på oppfølging og forvaltning under selve leieperioden som går over mange år. Vi vurderte flere alternativer og kom frem til at Unite Living sitt forvaltningssystem vil være det mest fremtidsrettede og leverer den beste totalpakken. Stort fokus på effektive og automatiserte prosesser som sparer meglerne for tid i hverdagen, sier Stian Kløfta, Administrerende Direktør i Krogsveen Boligutleie.

Vi ønsket et komplett forvaltningssystem som dekket våre behov fra A – Å.Unite Living tilbyr et fullverdig og effektivt forvaltningssystem som automatiserer deler av forvaltningen som vi tidligere håndterte manuelt. Gjennom å bruke Unite Living vil vi digitalisere mesteparten av driften og redusere tidsbruken knyttet til utleie og oppfølging, sier Morten Granhaug, Daglig leder i M3 Utleie.

Hva tror dere om utleiemarkedet fremover? Leiemarkedet fremover forventer vi fortsatt vil være godt. Det blir ferdigstilt historisk mange nybygg fremover og selv om mange flytter dit, går en god porsjon til utleie, som gjør at vi forventer at utbudet av leiligheter vil øke i tiden som kommer. Større utbud vil dempe prispress på husleien som følger av høyere boligpriser, forteller Kløfta.

Stian Kløfta, Administerende Direktør Krogsveen Boligutleie. Foto: Eiendomsmegler Krogsveen.
Om Unite Living: Unite Living AS ble etablert 2016 og har sitt hovedkontor på IT Fornebu. Selskapet består av ett team på 13 mennesker innenfor områdene IT, teknologi, prosjektledelse, eiendom, utleie, salg, markedsføring og finans. Selskapet har solide eiere og er betydelig finansiert.

Kjernefordeler i systemet:

Digitale kontrakter, protokoller

Automatisk fakturering, utbetaling (direkte remittering), purring, varsler og utkastelse prosess

Kredittsjekk og referanser av leietaker

KPI justering av leien

Oppgaveliste inkludert automatisk generering av hendelser

Boligannonsering på Finn.no og uniteliving.no direkte fra systemet

Enkel oversikt over samtlige leieforhold, utgående kontrakter, fornyelser, oppussing, osv.

Tydeligere profilering av brand mot kunder

Påloggingsportal for både utleiemegler, utleiere og leietaker

Vår visjon er å gjøre utleie enkelt, trygt og effektivt ved å redusere deres tidsbruk knyttet administrasjon, re-utleie og forvaltning av deres leieforhold. Våres kunder skal alltid være skalerbare for vekst uten å måtte påta seg for store kostnader forteller gründer, Øyvind Hasund Dahl.

Les mer om Unite Living her: https://www.uniteforvaltning.no/

290 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page