top of page
Søk
  • Stine Samland

Slik sparer du tid på deres inn- og utflytningsprotokoller ⌛️

Oppdatert: 19. jan. 2023

Nå er det endelig høst og vi håper at dere har kommet dere vel på plass etter en travel sensommer med mange inn- og utflyttinger.

Vi har hatt en spennende start på høsten hvor mye av vårt fokus ligger på å ferdigstille versjon 2 av vårt forvaltningssystem. Oppdateringen inneholder et helt nytt og enklere brukergrensesnitt for dere og leietakere, samtidig som den muliggjør i mye større grad samhandling med andre applikasjoner og tjenester som er relevante for å drive profesjonell utleie.

Vi har troen på at fremtiden handler om spesialiserte systemer som snakker sammen fremfor en "one-stop-shop" som prøver å løse alt for mange utfordringer på en plattform.

______________________________________________________________________________


Hver måned fremover vil vi introdusere noen av våre mest verdifulle verktøy i Unite Living som vil spare deg både tid og penger ⏰💵 Denne måneden snakker vi om hvordan du kan enkelt sette opp inn- og utflyningsprotokoller for dine enheter som vil følge boligen gjennom hvert leieforhold. Vi har utviklet digitale inn- og utflytningsprotokoller som gjør gjennomgangen med leietaker enkel og effektiv. I protokollene går du igjennom sjekklisten til ulike rom og du kan legge til bilder om du ønsker. Legger man inn feil eller mangler på boliger, vil det automatisk opprettes oppgaver som kan tildeles for eksempel vaktmester. Du velger selv hva protokollen skal inneholde og dens oppbygging, og vi kan skreddersy en mal som inneholder din bedrift sin visuelle profil. Under forklarer Christian grundig hvordan du setter opp enkle og oversiktlige protokoller i vårt system 👇🏼
______________________________________________________________________________


Her kan du lese våre tidligere nyhetsbrev:

______________________________________________________________________________

Kjenner du noen som trenger vårt system? Be de sende Kenneth, vår fremragende Sales Manager en mail på kenneth@uniteliving.com for en uforpliktende prat 👋🏼

44 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page