top of page
Søk
  • Forfatterens bildeKenneth Eriksen

Unite Living FAQ og Hjelp-portal ✅


Vi har denne våren jobbet med noen oppgraderinger på vår kundeservice - og vi gleder oss nå til å introdusere disse endringene for dere. Vi har lansert to nye sider; en egen FAQ der dere får mer informasjon om systemet, samt en egen hjelp-portal der dere kan ta kontakt om dere ikke finner svaret dere leter etter i FAQ’en. Vi har stor tro på at dere fremover vil oppleve mer effektiv og bedre bistand fra oss som et resultat av dette!

Dere vil altså fra nå av få tilgang til:

  • Unite Living FAQ som dekker et bredt spekter av ulike emner. Her kan du klikke deg inn og selv forsøke å finne svaret på det du måtte lure på.

  • Unite Living sin hjelp-portal der man tar kontakt for spørsmål om systemet. Her velger du hvilken kategori ditt spørsmål hører til. Videre fyller du ut den informasjonen vi trenger, slik at vi raskt og smidig kan komme i gang med å hjelpe deg. Søkemotoren inne i hjelp-portalen er koblet opp mot vår FAQ, så du kan benytte deg av den ved å skrive inn søkeord på de emnene du ønsker å lære mer om. Alternativt kan du klikke deg direkte inn på vår FAQ.

37 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page