top of page
Søk
  • Forfatterens bildeEgil Hanger

Unite Living skal digitalisere og automatisere boligutleie fra A til Å

Oppdatert: 25. jul. 2019

Basert på stor etterspørsel fra Unite Living's eksisterende utleiere, har selskapet bestemt seg for å satse stort på digitalisering av utleiemarkedet. Selskapet har som mål å bli markedsleder i Norge i løpet av 2020 og har fått med seg en rekke solide støttespillere.

Fra venstre: Christian Wierød (Unite Living) og Øyvind Hasund Dahl (Unite Living). Fotograf: Christoffer Meyer, Kind Conceptual Branding AS.

"Det finnes ikke noe produkt i markedet som gjør alt. Vi ønsker en digital plattform som moderniserer en konservativ og gammeldags bransje. Unite Living skal for utleiemarkedet bli det Vipps er blitt for bankene.", sier Christian Wierød, Daglig Leder i Unite Living.

Unite Living er et forvaltningssystem som digitaliserer og automatiserer boligutleie fra A til Å. Sammen med kundene utvikler selskapet løsningen for morgendagens digitale utleiemarked. Plattformen inneholder blant annet annonsering av bolig, kredittsjekk av leietakere, digitale kontrakter, kpi-justering, fakturering, purring, varsler og utkastelsesprosess for å spare utleiere for tid og kostnader. Selskapet har fått med seg investorene Gunnar Kapstad fra Prime Management, serie-gründer Arne Peder Blix og nordisk direktør i Santander Olav Hasund, som styremedlemmer til å bistå i utviklingen av selskapet. Les presseomtaler her:

Fra venstre: Christian Wierød (Unite Living) og Øyvind Hasund Dahl (Unite Living) . Fotograf: Jan Oliver Koch, Unite Living.

61 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page