top of page
Søk
  • Stine Samland

Vi dobler kapasiteten vår på kundeservice og ønsker dere en GOD SOMMER! ⛱😎

Fra 1. juli begynner Carlos på vårt customer success team. Han blir kollega med Marte, og dermed dobler kapasiteten vår for å kunne bistå dere best mulig.


 

Carlos har jobbet med teknisk support og rådgivning hele sin yrkeskarriere og er dermed et supert tilskudd til Unite Living 🥳 På fritiden holder han på med e-sport og er lidenskapelig opptatt av systemer og ny teknologi. Carlos kommer til oss fra Tripletex hvor han har opparbeidet seg svært relevant kunnskap for Unite Living. Vi er utrolig fornøyde med å ha kapret Carlos! Dere vil alle få gleden av å bli kjent med han i de neste månedene.

 

Vi går inn i sommeren med en fin refleksjon på året så langt. I år har vi 7 nye kollegaer i Unite Living som er med å ta selskapet til det neste nivået. Vi er nå til sammen 36 årsverk, hvorav 12 er i Norge 👏🏼 Vi har også sett en solid vekst i antall leieforhold, hvor vi i dag forvalter mer enn 9500 leieforhold i vår plattform, til sammenligning med 5400 leieforhold i fjor.

Utvikler-teamet vårt er godt underveis i utviklingen av versjon 2 av Unite Living, det største prosjektet vi har gjort så langt! Resultatet blir en helt ny applikasjon som tilrettelegger for fremtidens samhandlinger. Det kommer et eget nyhetsbrev om dette etter sommeren, men dere har virkelig noe å glede dere til 🤩

Tusen takk til dere for et flott år så langt, vi gleder oss til fortsettelsen! Nå gjenstår det bare å ønske dere en riktig god sommer ☀️🍉Kjenner du noen som trenger vårt system? Be de sende Kenneth, vår fremragende Sales Manager en mail på kenneth@uniteliving.com for en uforpliktende prat 👋🏼33 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page