top of page
gImMt4qjG4_edited_edited.jpg

Selvaag Utleiebolig AS

Mari Hasveen Heer er økonomidirektør i Selvaag Utleiebolig AS. Konsernet har skaffet boliger til hundretusenvis av mennesker i mer enn 70 år, og sitter i dag på over 840 moderne utleieleiligheter. 

«Vi ønsket å luke bort manuelle prosesser knyttet til for eksempel indeksregulering og purring, og ikke minst sørge for mindre papirarbeid»

Derfor velger profesjonelle utleiere Unite Living

Unite Living har samlet den oppstykkede jobben med utleie av bolig og gjort den til en problemfri og digital brukerreise. Flere av eiendomsbransjens tungvektere har omfavnet teknologien. 

«En ting er de håndfaste oppgavene vi nå slipper å gjøre manuelt, men vel så mye verdt er det å ha et enkelt system de ansatte samles rundt og benytter. Her får vi dialog, informasjonsflyt og innsikt i hverandres arbeidsoppgaver», forteller Mari Hasveen Heer, økonomidirektør i Selvaag Utleiebolig, et heleid datterselskap i Selvaag AS»

ekeberghuset.jpg

- Ekeberghuset, oppført av Olav Selvaag basert på nye byggetekniker i 1948 og ble starten på  Selvaag eventyret. 

Høsten 2021 startet boliggiganten å se etter nye og fremtidsrettede løsninger. Dette for å få opp farten på digitaliseringen og å effektivisere arbeidet.​

 

Etter en nøye vurdering av funksjonaliteten og teamene bak de forskjellige alternativene, falt valget på Unite Livings forvaltningssystem.

«Vi er fortsatt i startfasen, men vi ser allerede flere konkrete oppgaver vi ikke trenger å gjøre selv lenger, fordi systemet gjør dem for oss» , sier økonomidirektøren.

I den sammenheng viser Mari til en rekke gjøremål bransjen er kjent med.

«Vi ønsket å luke bort manuelle prosesser knyttet til for eksempel indeksregulering og purring, og ikke minst sørge for mindre papirarbeid.»

Hva gjør Unite Living?

Unite Living, i samarbeid med noen av eiendomsbransjens mest anerkjente selskaper, har digitalisert og automatisert oppgavene utleier bruker mest tid på. Systemet er nemlig i stand til å fjerne mye av den repetitive jobben innen forvaltningen av utleieboliger.

 

Metoden ivaretar de nye kravene, forventningene og behovene til en ny generasjon leietakere og utleiere.

– Du kan, som utleier, sette deg ned med systemet og bli servert oppgavene, istedenfor å dykke ned i papirer og systemer for å finne ut hva du skal gjøre. 80 prosent av arbeidet kan gå av seg selv og du får alt samlet på ett sted, sier Marte Vrålstad, Customer Success Manager (CSM) i Unite Living.

Spennende tid fremover

På samme tid har Selvaag Utleiebolig vært gjennom det Mari beskriver som en vekstfase. Derfor er det noe krevende å måle effekten Unite Livings løsninger har hatt så langt, annet enn at innledningen på «forholdet» utvilsomt har sørget for en stor porsjon positive vibber.  

«Jeg anbefaler det varmt, sier Mari.

Og legger til:

– På sikt er jeg med på å signere at vi sannsynligvis kan doble kapasiteten».

Lurer du på hva du har å tjene på digitalisering og samling av porteføljen? 

Ta kontakt!

Spabo - Samler all oversikt og oppgaver i ett system

Bilde Lene - Kundehistorie_edited.jpg

Carucel - Vil revolusjonere 

Kontakt oss

bottom of page