top of page
Skjermbilde 2023-03-21 kl. 15.29.12.png

Spabo AS

Øyvind Slenes Nilsen er eiendomsforvalter i Spabo AS. Spabo leier ut om lag 400 leiligheter og gruppen har spesialisert seg på utleie av næringslokaler og leiligheter med sentral beliggenhet i Oslo, Moss og Ålesund.

628b7a225b92a60d045b24f1_spabo_logo.png

«Du får all informasjon på ett sted, og det gjør hverdagen mye enklere. Det sparer oss for utrolig mye tid!»

Forenkler hverdagen

Eiendomsforvalter i Spabo, Øyvind Slenes Nilsen, snakker om en «voldsom tidsbesparelse» etter at de tok i bruk Unite Living i 2020.

«Før var alt av informasjon lagt på forskjellige plasser. Kontrakter lå på en server, utestående husleie lå i et excelark på en annen server og det var mange forskjellige steder å hente data fra. Etter at vi tok i bruk Unite Living så har vi fått all informasjon, samlet på ett sted. Vi trenger ikke lenger å ha fysiske kontraktsmøter, og det sparer oss rett og slett for utrolig mye tid», sier Øyvind.

Fremover

Særlig har antallet utestående husleiebeløp gått ned på betydelig vis. 

«Det har noe å gjøre med de automatiske purrefunksjonene som ligger inne i systemet. Vi har langt færre leieforhold som ender hos Namsfogden».

«Jeg vil gjerne anbefale Unite Living til andre aktører der ute. Nå får vi all informasjonen på ett sted og det gjør hverdagen mye enklere», forteller Øyvind.

Lurer du på hva Unite Living kan gjøre for din boligforvaltning, eller ønsker noen tips til digitalisering? Ta kontakt!

gImMt4qjG4_edited.jpg

Selvaag Utleiebolig AS - Derfor velger profesjonelle utleiere Unite Living

Bilde Lene - Kundehistorie_edited.jpg

Carucel Eiendom 

- Dette vil revolusjonere boligforvaltningen vår

Kontakt oss

bottom of page